Siden sidst - feb/mar

Home

Hjemme igen

1.marts 2006 - Lise

 

Velkomstkomite

Vi blev modtaget af familien, som havde forberedt en dejlig middag med de ting, vi ikke kunne få i Honduras, som fx godt brød, lækre oste, rødgrød og lakrids.
Søren har straks kastet sig over en stor opgave i ConDiv, og jeg begynder i Cirius på mandag.
Der er endnu intet nyt om jobbet i Guatemala, men vi regner stadig med, at det kun er formaliteter, der mangler.


Next stop Guatemala?

4. februar 2006, Lise og Søren
Søren har søgt og er netop blevet indstillet til et Danida-job i Guatemala. Der mangler dog endnu nogle formaliteter, så vi får først endelig besked i marts eller april, om han tiltræder. Hvis det bliver til noget, vil Lise igen søge orlov for at rejse med.

Projekter i Guatemala og Honduras
Jobbet drejer sig om at igangsætte bæredygtige beskæftigelsesprojekter til gavn for fattige mennesker i både Honduras og Guatemala. Det kan være inden for turisme, landbrug, småindustri eller andet.
Det passer som fod i hose til Sørens kvalifikationer, og det har helt sikkert hjulpet, at han har erfaringer fra det nuværende projekt. Danida forestiller sig endog at arbejde sammen med Nepenthes her i Honduras.

 

Guatemala City
Jobbet er to-årigt, tjenestestedet er Guatemala City, og starttidspunktet er foreløbig planlagt til 1. maj.

Der er ikke umiddelbart noget job til Lise, men vi formoder, at der må være relevante opgaver i en eller anden organisation. Guatemala City er jo en stor, moderne hovedstad, og der er mange NGO'er, der arbejder i landet.

Vi krydser fingre og glæder os ...
Og mens vi venter, færdiggør vi vores opgaver for Nepenthes.

Når vi kommer hjem, skal Søren straks - i regi af ConDiv - gennemføre en større opgave for en kunde. Lise genoptager arbejdet i CIRIUS.

 

Tidligere artikler om Siden Sidst